Get A Newsletter
Skrivet av Fredrik Högström på 2016-07-21 10:19:40

Get A Newsletter

• Vad är Get a Newsletter?
  • Vad kostar Get A Newsletter?
  • Hur får jag Get A Newsletter till min butik?
  • Hur fungerar Get A Newsletter?
Vad är Get a Newsletter?

Get a newsletter är en extern e-postmarknasförnings tjänst. Där du smidigt kan skapa din egna mall för nyhetsbrev eller välja bland färdig designade mallar.
Det finns även en Statistik & Uppföljning funktion som gör det lättare att se hur kunderna har hanterat ditt utskick.
För mer information besök Get a Newsletter.

Vad kostar Get A Newsletter?

Om man registrerar via Wikinggruppen så får man 1000 e-post utskick gratis per månad.
Skickar du mer än 3000 e-post utskick i månaden? Vänligen se priselista hos Get A Newsletter.
Wikinggruppen tar inte ut någon installationskostnad för denna funktion.

Hur får jag Get A Newsletter till min butik?

Skicka in din förfråga till support@wikinggruppen.se.

När installationen av Get a Newsletter är klart kan du logga in på butikadmin och gå in på den nya funktionen.
Registrera dig via länken.
Följ instruktionerna angående API-token.
Sen är du klar för att använda Get a Newsletter!

Hur fungerar Get A Newsletter?

Från butikadmin så kan du importera dina befintliga prenumeranter till Get a Newsletter samt skapa listor från olika urval/segement.

Från Get A Newsletter skapar du dina e-postmallar samt gör utskicken och det är även här du hanterar statistik och uppföljning.